psst, heb je het al gehoord?......

Op deze pagina lees je de laatste nieuwtjes en belangrijke updates van BioBelle. Blijf altijd op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief!Yes! Nieuwe behandelingen in de salon! Norahlux RLT Lichttherapie
Uniek in Nederland
Heerlijk complete gezichtsbehandeling.
Voor een diep herstel van je huid. De beste, veilige anti-rimpel behandeling en super heilzaam bij huidontstekingen zoals acne, rosacea en eczeem. Klik hier voor meer info.


Wat je ook kunt boeken bij ons zijn de effectieve behandelingen bij Healthlogics, gevestigd in het zelfde pand als BioBelle. Denk bijvoorbeeld eens aan lichttherapie, evt icm de infraroodsauna! www.healthlogics.nl

biologische cosmetica


Be The Best You


DE BIOBELLE BEAUTYSHOP IS ELKE ZATERDAG OPEN VAN 9.00-16.00

Elke week is er een nieuwe wekelijkse aanbieding in de winkel. Je kunt je hieronder inschrijven voor de zaterdagmail zodat je niets hoeft te missen!

Zaterdag Shoppen Zonder Afspraak 9.00-16.00u
Wist je dat ik weer een opleiding ben gestart? En wel de opleiding tot Bach Bloesem- en Aromatherapeut.
Ik heb er nu al super veel zin in om hier straks mee te kunnen werken. Via de nieuwsbrief ga ik t.z.t. ook oproepen plaatsen voor "proefpersonen" voor praktijkopdrachten, dus als je daar voor openstaat, hou dan de nieuwsbrief goed in de gaten. Op deze pagina zal ik jullie op de hoogte houden van de (mijn) laatste ontwikkelingen. Zin in :-)


WIST JE DAT.....

Wist je dat wij ook hele gave diffusers verkopen? Zowel prachtige oplichtende, ioniserende luchtbevochtigers, autoblazers & stekkers, als de klassieke "takken-vaasjes" ;-)
Nieuw: de diffusers van We Love The Planet! Naast de prachtige kaarsen die we al hadden hebben we nu ook dit:

Maak kennis met de prachtige diffusers van We Love The Planet!
De diffusers zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, vaasjes en navulverpakkingen. Door het gebruik van essentiele olien gaan deze diffusers veel langer mee dan andere merken. (32-36 weken bij normaal gebruik en 2 a 3 stokjes, bij een falcon van 200ml)
Onze winkel ruikt nu nog lekkerder.....

We Love! (The Planet)

Wist je dat je op zaterdag ook voor kleine behandelingen zonder afspraak kunt binnenlopen? Korte behandelingen zoals je wenkbrauwen epileren of bovenlip ontharen zijn van zulke korte duur dat dat prima lukt op zaterdag als de beautyshop geopend is.

Wist je dat je in onze winkel je Keltisch Zeezout extra voordelig kunt kopen?! Breng hiervoor wel je eigen verpakking mee!Inschrijven nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief komt een paar keer per jaar en bevat belangrijke info m.b.t. wijzigingen openingstijden/vakanties, nieuwsfeitjes en af en toe een grote salonaanbieding. Deze nieuwsbrief staat los van de zaterdagmail.