psst, heb je het al gehoord?......

Op deze pagina lees je de laatste nieuwtjes en belangrijke updates van BioBelle. Blijf altijd op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief en like onze Facebookpagina!

Het is DRUK! En omdat mijn agenda nu al zo ver vooruit volgeboekt staat heb ik moeten besluiten om tijdelijk geen nieuwe klanten voor de avonduren aan te nemen in de salon. (overdag zijn er meestal wel opties) Je kunt natuurlijk altijd starten met onze fijne natuurlijke producten! Bezoek hiervoor eens onze mooie shop op Zaterdag-Shoppen-Zonder-Afspraak


Wat je WEL kunt boeken zijn de effectieve behandelingen bij Healthlogics, gevestigd in het zelfde pand als BioBelle. Denk bijvoorbeeld eens aan lichttherapie, evt icm de infraroodsauna! www.healthlogics.nl

biologische cosmetica


Be The Best You

shoppen biologisch cosmetica


DE BIOBELLE BEAUTYSHOP IS ELKE ZATERDAG OPEN VAN 9.00-16.00

Op zaterdag kun je geen grote behandelingen boeken in de salon.
Zodat jij, lekker relaxed, alle tijd kunt nemen om producten uit te proberen, te voelen, te ruiken en sommige producten zelfs te proeven! Zonder dat je je gehaast hoeft te voelen.
En wanneer er geen klanten in de salon zijn, heb ik natuurlijk ook alle tijd voor jou!

Elke week is er een nieuwe wekelijkse aanbieding in de winkel. Je kunt je hier inschrijven voor de zaterdagmail zodat je niets hoeft te missen!

Zaterdag Shoppen Zonder Afspraak 9.00-16.00u


WIST JE DAT.....

Wist je dat je op zaterdag ook voor kleine behandelingen zonder afspraak kunt binnenlopen? Korte behandelingen zoals je wenkbrauwen epileren of bovenlip ontharen zijn van zulke korte duur dat dat prima lukt op zaterdag als de beautyshop geopend is.

Wist je dat je in onze winkel je Keltisch Zeezout extra voordelig kunt kopen?! Breng hiervoor wel je eigen verpakking mee!

RUILEN?
En wist je dat wij ook een mooie ruilbieb hebben? Zowel in de wachtruimte als in de beautyshop staat een ruime collectie boeken in alle genres!


Inschrijven nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief komt een paar keer per jaar en bevat belangrijke info m.b.t. wijzigingen openingstijden/vakanties, nieuwsfeitjes en af en toe een grote salonaanbieding. Deze nieuwsbrief staat los van de zaterdagmail.