Heb je een moeilijke huid, last van allergie, eczeem of acne?
Probeer eens een behandeling met 100% natuurlijke producten!

eetbare producten    

De producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen in de salon van BioBelle zijn schone (zonder gifstoffen), ECO, pure en natuurlijke cosmetica producten. Veel daarvan zijn Vegan en ook zelfs eetbaar! De merken zijn persoonlijk door mij met veel liefde en zorg uitgekozen, speciaal voor jouw gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid. Ik ben begonnen met de opleiding Bach Bloesem- & aromatherapie. Daardoor kan ik de producten steeds beter op jou huid(probleem) afstemmen. Heb je alles geprobeerd en drijft je huid je tot wanhoop?
Ik zoek samen met jou de oplossing!

helende behandelingen

De Norahlux RLT behandeling zijn uitermate geschikt voor het behandelen en tot rust brengen van je geirriteerde huid. In combinatie met de natuurlijke producten zijn deze behandelingen zeer heilzaam op bijvoorbeeld eczeem, jeukende, rode huid en/of acne. Terwijl je met de bindweefselmassage je huid weer van binnenuit kunt laten stralen! Zowel de bindweefselmassage als de RLT zijn perfecte anti-ageing behandelingen. Je boost je collageen-aanmaak en het energielevel in je cellen.
Met direct zichtbaar, voelbaar en langdurig resultaat!
prijsinformatie klik hier, voor Norahlux RLT behandelingen klik hier en voor bindweefselmassage hier.

natuurlijke make-up

Vindt je het ook lastig om mooie en vooral goede make-up te vinden die je huid of ogen niet irriteert? Probeer eens de natuurlijke make-up van BOHO of Uoga Uoga. Op zaterdag mag je (zonder afspraak) naar hartelust alles uitproberen!

Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend winkelbezoek op een andere dag van de week. Je krijgt dan een gratis make-upadvies en je mag alle producten proberen. Onze mooie biologische make-up merken zie je hieronder.