Heb je een moeilijke huid, last van allergie, eczeem of acne?
Probeer eens een behandeling met 100% natuurlijke producten!


huidverbetering

Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, couperose, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid, rimpeltjes en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora.

Het bestaat echt! Probiotica voor je huid. De nieuwe cosmeticalijn van zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om zo verlichting te geven bij huidproblemen. Binnen de dermatologie is er steeds meer aandacht voor: een gezond huid-microbioom. Balans tussen goede en slechte bacteriën in en op de huid is een voorwaarde voor het mooi en gezond houden van de huid. Een verstoring van het huid-microbioom draagt bij aan de ontwikkeling van huidproblemen. De kracht van zZacht is dat zZacht deze balans in en op de huid herstelt. Het pakt op deze manier huidproblemen aan en herstelt het huid-microbioom. De producten van zZacht hebben een unieke en tweevoudige werking Stap 1: De probiotica in zZacht verrijken het huid-microbioom Meteen tijdens het gebruik van de zZacht producten worden extra goede bacteriën op de huid aangebracht, waardoor het aantal goede bacteriën van het microbioom meteen toeneemt. Dit ‘positieve shock effect’ verbetert onmiddellijk de balans in het huid-microbioom. De probiotica van zZacht gaan meteen op zoek naar organische voeding, waardoor de huid zuiver wordt gehouden en het risico op groei van ongewenste kiemen daalt. Stap 2: De prebiotica (inuline) in zZacht stimuleren de groei van de zZacht probiotica en van de reeds aanwezige eigen goede bacteriën.

eetbare producten    

De producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen in de salon van BioBelle zijn schone (zonder gifstoffen), ECO, pure en natuurlijke cosmetica producten. Veel daarvan zijn Vegan en ook zelfs eetbaar! De merken zijn persoonlijk door mij met veel liefde en zorg uitgekozen, speciaal voor jouw gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid. Ik ben begonnen met de opleiding Bach Bloesem- & aromatherapie. Daardoor kan ik de producten steeds beter op jou huid(probleem) afstemmen. Heb je alles geprobeerd en drijft je huid je tot wanhoop?
Ik zoek samen met jou de oplossing!

helende behandelingen

De Norahlux RLT behandeling zijn uitermate geschikt voor het behandelen en tot rust brengen van je geirriteerde huid. In combinatie met de natuurlijke producten zijn deze behandelingen zeer heilzaam op bijvoorbeeld eczeem, jeukende, rode huid en/of acne. Terwijl je met de bindweefselmassage je huid weer van binnenuit kunt laten stralen! Zowel de bindweefselmassage als de RLT zijn perfecte anti-ageing behandelingen. Je boost je collageen-aanmaak en het energielevel in je cellen.
Met direct zichtbaar, voelbaar en langdurig resultaat!
prijsinformatie klik hier, voor Norahlux RLT behandelingen klik hier en voor bindweefselmassage hier.

natuurlijke make-up

Vindt je het ook lastig om mooie en vooral goede make-up te vinden die je huid of ogen niet irriteert? Probeer eens de natuurlijke make-up van BOHO of Uoga Uoga. Op zaterdag mag je (zonder afspraak) naar hartelust alles uitproberen!

Je kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend winkelbezoek op een andere dag van de week. Je krijgt dan een gratis make-upadvies en je mag alle producten proberen. Onze mooie biologische make-up merken zie je hieronder.