Candy


ontharen deurneSkin Candy is niet alleen ontharing, maar ook huidverzorging

Scandinavian Skin CandyTM is een professioneel, met xylitol verrijkt sugaring merk uit Finland. Al onze gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend en hygiënisch maakt en makkelijk hanteerbaar. Scandinavian Skin Candy is geschikt voor elk type huid en lichaamsdeel.


Xylitol pasta’s
Volgens een uitgebreid onderzoek heeft Xylitol tal van voordelen voor de gezondheid. Xylitol is antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend tegen candida, gist en andere schimmelinfecties. Het heeft ook alkaliserende eigenschappen en daarom helpt het bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam.

Natuurlijke ingrediënten irriteren de huid niet en veroorzaken geen allergieën

Aangezien de pasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs definitief ontharen deurnevoor mensen met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem.
Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren.
Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter en aangenamer. Na een aantal behandelingen begint het haarzakje af te breken. Het haar wordt dunner, en na een paar behandelingen zal het regelmatig behandelde gebied blijvende resultaten in de vorm van verminderde haargroei tonen.
sugaring deurne

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Duurzame resultaten
  • Comfortabelere behandeling
  • De haartjes hoeven niet zo lang te zijn als met harsen
  • De tijd tussen de behandelingen kan langer zijn
  • Minder irritatie en ingegroeide haartjes
  • Haargroei vermindert bij elke behandeling!
  • Maakt de huid fluweelzacht en zoet als snoep

    Omdat ik door drukte voorlopig geen nieuwe ontharingskuren kan aannemen ben ik wel trainingen gaan aanbieden! Je komt dan samen met een partner en leert je de techniek op een zelf gekozen lichaamsdeel eigen te maken. Neem voor meer informatie contact op via info@biobelle.nl