Bindweefselmassage

Met de bindweefselmassage kun je je huid van binnenuit weer laten stralen.
Ideaal om huidverslapping en rimpels aan te pakken.
Bindweefselmassage kun je ook inzetten om je algehele huidconditie te verbeteren bij huidproblemen.
Voor het beste resultaat kom je 6 tot 12 weken achter elkaar 1x per week, afhankelijk van welk resultaat je wilt behalen.
Daarna is het raadzaam om de behandeling regelmatig (1x per 4 a 6 weken) te herhalen ter onderhoud van het resultaat.

Een Bindweefselmassage kost 35,-
Wij raden aan, voor extra resultaat, deze behandeling uit te breiden met onze lichttherapie. Dan heet de behandeling de Norahlux Rejuvenating behandeling. Voor meer info hierover klik hier.


Onderhouden? Dat kan:
bindweefselmassageNORAHLUX DEEP BEHANDELING
Combineer een bindweefselmassage met manueel microdermabrasie in een zeer complete behandeling incl NORAHLUX RLT (lichttherapie), masker ed. Middels deze combinatie pak je je huid zowel aan de oppervlakte als in de diepte aan, waardoor je huid in 1 behandeling zoveel verbetert. Zeer ideaal voor een huid met veel onzuiverheden en/of huidverslapping/rimpels. De lichttherapie zorgt voor een diepere werking, betere huidfuncties, snellere heling, hoger energielevel van je cellen, waardoor het effect van de behandeling als het ware verdubbelt.
(Reiniging, Manueel Dermabrasie met etherische olie, bindweefselmassage, masker, RLT, dag/nachtverzorging) 82,50
Als nabehandeling, na een kuur, maar als losse behandeling ook zeker een aanrader. Voor nóg meer resultaat!


Optioneel:

Je kunt je kuur nog extra boosten met een aminozuren supplement of een heerlijke smoothie met collageen! Je kunt ook bij ons een lichttherapiekuur in de cabine ondergaan, voor je hele lichaam. Daar wordt je, net zoals je huid & lichaam, heel blij van! Meer info over lichttherapie in de salon kun je hier vinden en voor lichttherapie (volledig lichaam) in de cabine kijk je op www.healthlogics.nl.